Verbouwen

U wilt uw woning verbouwen?
Aannemersbedrijf J.C. van Osnabrugge B.V. kan uw verbouwing uitvoeren van begin tot het einde. U moet hierbij in de voorbereidingsfase denken aan het uitwisselen van ideeën en mogelijkheden, aanvragen van eventueel benodigde bouwvergunning, overleg met gemeentelijke instanties, constructeur & adviseurs. Na het uitbrengen van een offerte met daaraan gekoppeld en technische omschrijving kan een opdracht worden verleend. Tijdens de uitvoeringsfase blijkt een verbouwing vaak een inspannend proces te zijn, aangezien het betreffende pand of woning meestal al in gebruik is. Daarom is het zeer belangrijk om de overlast die een verbouwing nu eenmaal met zich meebrengt tot een minimum te beperken..

Uitvoering


De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van vaklieden welke reeds vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn. Voor de werkzaamheden welke niet door onze eigen medewerkers worden uitgevoerd, beschikken wij over een betrouwbare groep van onderaannemers.

Deze combinatie is een garantie voor een goede werksfeer en betrokkenheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Een persoonlijk contact, goede communicatie en met name betrouwbaarheid & kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel


Offerte aanvragen .