Onderhoud

U wilt uw woning laten onderhouden?
Aannemersbedrijf J.C. van Osnabrugge B.V. is uw aangewezen partner voor alle benodigde onderhoudswerkzaamheden.
Onze ervaring is dat goed onderhoud van groot belang is en vaak wordt onderschat. Door het uitvoeren van preventief onderhoud kunt u in de toekomst veel geld kan besparen. Indien bijvoorbeeld houtrot in een vroeg stadium wordt opgespoord, kan dit veelal nog worden gerepareerd.

Indien dit pas na enige tijd wordt geconstateerd, volstaat een reparatie vaak niet meer en moet het betreffende onderdeel veelal geheel worden vernieuwd. Om dit te voorkomen beschikken wij over een inspectielijst aan de hand waarvan wij uw pand kunnen controleren op de staat van onderhoud. Indien wij onvolkomenheden constateren, kunnen wij een offerte uitbrengen voor herstel hiervan.

Uitvoering


De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van vaklieden welke reeds vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn. Voor de werkzaamheden welke niet door onze eigen medewerkers worden uitgevoerd, beschikken wij over een betrouwbare groep van onderaannemers. Deze combinatie is een garantie voor een goede werksfeer en betrokkenheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Een persoonlijk contact, goede communicatie en met name betrouwbaarheid & kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel
Opdrachtgevers
De opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren & woningbouwverenigingen


Offerte aanvragen .