Certificaten

BouwGarant

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Bouwgarant; een kwaliteitslabel exclusief voor leden van Bouwend Nederland. Indien een klant een opdracht wil verlenen, kan hij bij een Bouwgarant-aannemer een extra verzekering afsluiten; genaamd VerBOUWgarantie.

In 1995 is, op initiatief van het toenmalige NVOB, de Stichting Bouwgarant opgericht met als doel een garantieproduct in de (ver)bouwmarkt te introduceren waarmee aannemers extra zekerheid konden bieden aan de consument. In 2002 is besloten het garantieproduct uit te bouwen met een keurmerk. Deelnemers aan Bouwgarant dienen te voldoen aan een aantal criteria. Zo dienen zij te beschikken over de juiste diploma's en verzekeringen, moeten afspraken met de klant schriftelijk worden vastgelegd en zijn zij verplicht de VerBOUWgarantie aan te bieden. De BouwGarant-aannemers worden door twee onafhankelijke instanties op de criteria getoetst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Bouwgarant

Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland een overkoepelende werkgeversorganisatie. Lidbedrijven dienen te voldoen aan lidmaatschapscriteria.

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn door de stichting Bouwradius erkend als opleidingsbedrijf